Verenigingen

Bijbelse vertelgroep viert 15-jarig jubileum in Petruskerk

Foto: Studio Rheden

SPANKEREN – Dit jaar bestaat de Bijbelse Vertelgroep Van Verhalen 15 jaar. Dit wordt gevierd op zondag 30 september vanaf 19.00 uur in de Petruskerk in Spankeren met verhalen en muziek.  Verschillende vertellers van voorheen laten dan hun favoriete verhaal horen afgewisseld met de muzikanten die regelmatig de avonden begeleid hebben.

Al 15 jaar organiseert ‘BV Van Verhalen’ vier keer per jaar een avond met muziek en vertellingen rondom Bijbelse thema’s.

Vertellers van het eerste uur zijn Frans Ort en Roelf Lanting. De samenstelling van de groep is af en toe veranderd maar de intentie is steeds dezelfde: mensen kennis laten maken met Bijbelse verhalen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten