Streeknieuws

Weer man vast in lift bij station Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN – De lift bij het station in Dieren blijft voor problemen zorgen. Dinsdagavond liep de lift opnieuw weer vast; een man wachtte een uur op hulp.

De melding kwam rond 19.30 uur binnen. Omdat het erop leek dat de man al weer uit de lift was, werd de brandweer afgebeld. Maar toen bleek dat de man er toch nog in zat, kwam de brandweer alsnog.

Al zeker zes keer kwamen mensen vast te zitten in de lift. November vorig jaar zaten drie jongeren zeker vier uur lang vast. Ondanks allerlei onderzoeken is de oorzaak van het probleem nog niet achterhaald.

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten