Streeknieuws

Gewonde en nauwelijks aanspreekbare man gevonden

Foto: archief Studio Rheden

VELP – Bij een appartementencomplex aan de Doctor van Voorthuijsenstraat in Velp werd in de nacht van woensdag op donderdag een gewonde man gevonden.

Het slachtoffer werd rond 3.15 uur aangetroffen door een buurtbewoonster. Zij rookte een sigaret op haar balkon toen zij een geluid hoorde. Bij nadere inspectie trof zij de man aan, vertelt een cameraman die richting de plek was gereden.

Volgens de politie was het slachtoffer slecht aanspreekbaar. Er werd een traumahelikopter opgeroepen voor medische assistentie. De man werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Wat zich precies rond het appartementencomplex heeft afgespeeld is nog erg onduidelijk.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten