Streeknieuws

Brandweer Dieren maakt video van woningbrand

Foto: Studio Rheden

DIEREN – De brandweer uit Dieren heeft een filmpje gemaakt van een woningbrand in Dieren op 6 september. Toen zijn brandweervrijwilligers gealarmeerd voor een woningbrand in Dieren. De bewoner (Jeroen) is net op tijd gered uit de brandende woning. De brand was ook snel onder controle en geblust.

De brandweervrijwilligers kijken dan ook terug op een brandinzet waar ze trots op zijn. Team-Brandonderzoek van Brandweer Gelderland-Midden sprak daarna met de bewoner. Van het interview met de bewoner is deze onderstaande video gemaakt.

In deze video zijn ook de indrukwekkende geluidfragmenten te horen van het telefoongesprek tussen Jeroen die door de brand en rook niet kon vluchten en de centralist van de meldkamer van de brandweer.

In dit telefoongesprek hoor je onze brandweervoertuigen aan komen rijden en het starten van de redding van de bewoner. “Gelukkig kwam de brandweer snel”, vertelt Jeroen. “Ik had geen rookmelders hangen, dus ik raad iedereen om die wel op te hangen. Het kan levens redden.”

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten