Streeknieuws

Persoon overlijdt bij IJssel in Dieren

Foto: Martin de Jongh

DIEREN – Een man is maandagmiddag dood gevonden bij een krib aan de IJssel in Dieren. Hulpdiensten rukten uit richting de plek aan de Zutphensestraatweg, maar konden niets meer doen.

Behalve politie en ambulance werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Volgens een fotograaf die bij de plek aanwezig was, leken zij geruime tijd bezig bij het slachtoffer. Een woordvoerder vertelt dat nog werd geprobeerd de man te reanimeren.

De doodsoorzaak en identiteit van de persoon zijn onduidelijk, daar wordt onderzoek naar gedaan. Degene die het lichaam aantrof is opgevangen door de politie.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten