Verenigingen

Buffet voor dieren in Dieren

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Het jaarlijkse Dierendagbuffet komt er weer aan. Komende zaterdag (6 oktober) kunnen (huis)dieren weer genieten van het  buffet. Het is een jaarlijkse traditie in het dorp Dieren die hiermee haar naam eer aan doet.

De organisatie ligt voor de 16e keer bij Stichting Dieren met Dieren. Ieder jaar komen hier honden, cavia’s, poezen, paarden, konijnen, ratjes en andere dieren met hun baasjes op af. Maar ook diverse mensen zonder dieren zijn welkom om naar dit bijzondere schouwspel te kijken.

Het aftellen voor het Dierendagbuffet begint om 16.00 uur. Jong en oud is welkom, ook als u geen dier meeneemt, vanaf 15.45 op het plein voor Grand Café Theothorne in Dieren.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten