Verenigingen

Ondernemerscafé Gemeente Rheden woensdag in Velp

Foto: Pixabay

RHEDEN – Elk jaar wordt er een Ondernemerscafé voor ondernemers uit de gemeente georganiseerd. Het thema van het Ondernemerscafé is dit jaar ‘Duurzaam Economisch Ondernemen’. Het jaarlijkse ondernemerscafé is op woensdag 10 oktober bij Renewi Nederland aan de Gildestraat 6 in Velp.

Het ondernemerscafé wordt om 19.00 uur geopend door Ronald Haverkamp, wethouder economische zaken.

Op het programma staan een presentatie door Fred Aalbers van Renewi en een presentatie van Jaap Bressers. Kijk voor meer informatie op Rheden.NL. Men verwacht ongeveer 200 ondernemers.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten