Verenigingen

Zwemles bij PFC Rheden in de Dumpel in Velp

Foto: Google Streetview

RHEDEN – Zwemvereniging PFC Rheden start binnenkort weer de nieuwe groep in zwembad De Dumpel in Velp voor kinderen van 5 jaar of ouder. Bij PFC Rheden kunnen kinderen leren zwemmen met de nieuwe KNZB zwemlesmethode SuperSpetters.

Gemiddeld zijn ze binnen twee schooljaren zwemvaardig en krijgen het KNZB zwemdiploma. Ouders kunnen de vorderingen van hun kind ook volgen met het zwemboek. Tijdens de zwemles staan plezier en veiligheid voorop, waardoor de kinderen ervaren hoe leuk zwemmen is.

Met de SuperSpetters methode wordt les gegeven in kleine groepjes en wordt er 1 keer per week 45 minuten gezwomen. Hierdoor kunnen kinderen gemiddeld na ongeveer 20 maanden afzwemmen. Kijk voor meer informatie op pfcrheden.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten