Verenigingen

Laatste Darttoernooi 2018 in oktober in De Oase

Foto: Pixabay

DIEREN – Het derde en laatste darttoernooi voor mensen met een beperking is dit jaar op 20 oktober in De Oase. De toernooien bestaan al sinds 2015 op initiatief van Eric Firing.

Het toernooi start met het poulesysteem, waarna een winnaars – en verliezersronde worden gespeeld. Deelnemers met een zwaardere beperking kunnen darten in een TacTics competitie en maken daardoor ook kans op diverse prijzen.

De Oase aan het Ericaplein in Dieren is open om 12.00 uur. Inschrijven moet voor 12.30 uur, waarna het toernooi start om 13.00 uur. Deelname kost 5,00 per deelnemer. Kijk voor meer info op www.oasedieren.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten