Streeknieuws

Rheden voor Oranje trekt de stekker eruit

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Wegens een gebrek aan vrijwilligers heeft het bestuur van Rheden voor Oranje (RvO) het moeilijke besluit moeten nemen haar activiteiten per direct op te schorten.

Door het tekort aan vrijwilligers meent RvO op dit moment géén activiteiten op een verantwoorde manier neer te kunnen zetten. RvO schrot daarom alle activiteiten per onmiddelijke ingang op.

Het bijltje is er nog niet bij neergegooid, Stichting Rheden voor Oranje bestaat gewoon nog wel, maar voor de eerst volgende 12 maanden geldt: géén Kerstboom, géén Lampionnenoptocht, géén Koningsdag, géén Kermis en géén Jaarmarkt en ook géén Vogelschieten.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten