Streeknieuws

Meynou Jacobs ontvangt Burgemeester de Bruin prijs

Foto: Meynou Jacobs

DIEREN – Kunstenaar Meynou Jacobs uit Dieren krijgt op woensdag 14 november uit handen van Burgemeester Carol van Eert de Burgemeester de Bruijn prijs uitgereikt in De nieuwe Ruimte, de expositieruimte in de voormalig bibliotheek aan Den Heuvel 32 in Velp.

Deze aanmoedigingsprijs, georganiseerd door Cultuurbedrijf RIQQ, wordt uitgereikt aan kunstenaars die een band hebben met de gemeente Rheden, aan het begin van een professionele carrière staan en boven de middelmaat uitsteken.

Meynou Jacobs gaat regelmatig met haar schildersezel de bossen in om te schilderen. Haar werk wordt door de jury beoordeeld als ‘traditioneel’. Zelf vindt ze dat niet zo vreemd omdat ze voornamelijk in de natuur schildert.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten