Streeknieuws

Studenten maken website voor ondernemers uit Rheden

Foto: sceenshot www.rhedense-ondernemers.nl.

RHEDEN – Studenten van de HAN, een aantal ondernemers en de gemeente Rheden hebben de handen ineen geslagen. De studenten maakten een website voor lokale ondernemers en de gemeente, zodat zij elkaar beter weten te vinden. Met als doel de lokale economie te stimuleren.

Een jaar geleden werd de opdracht bij de studenten uitgezet. Zij gingen aan de slag samen met de ondernemersverenigingen DELS en ORDS. Dit resulteerde in een op maat gemaakte website, waarop ook ondernemersverenigingen een plek hebben; www.rhedense-ondernemers.nl.

De ondernemers zijn blij met het resultaat en hopen dat dit platform bijdraagt aan het stimuleren van de lokale economie.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten