Streeknieuws

Kledingbank Dieren blij met donatie

Foto: Pixabay

ELLECOM – Kledingbeurs Ellecom organiseerde afgelopen week een kleding- en speelgoedbeurs. Na afloop van de beurs werden verkopers in de gelegenheid gesteld hun niet verkochte spullen achter te laten voor een goed doel. De achtergelaten kleding heeft de organisatie van Kledingbeurs Ellecom gedoneerd aan de kledingbank in Dieren.

De vrijwilligers van de kledingbank in Dieren waren blij en verrast door de grote hoeveelheid mooie, goede kleding. De kleding wordt direct in de kledingbank weer aangeboden.

Iedereen die geïnteresseerd is in goede tweedehands kleding kan een kijkje nemen in de kledingbank. De kleding is voor een vriendelijk prijsje te koop.

Gelrepashouders kunnen 3 stuks kleding per pas gratis uitzoeken. De kledingbank is te vinden aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 63 in Dieren. Deze is geopend op woensdag- en vrijdagochtend.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten