Duurzaam ondernemerscafé in Velp

Foto: Studio Rheden

Velp – Op de Dag van de Duurzaamheid organiseerde de gemeente Rheden haar jaarlijkse ondernemerscafé. Deze keer was de locatie een grote afvalverwerkingshal van Renewi, het voormalige Van Gansewinkel op bedrijventerrein De Beemd in Velp.

Het thema was Duurzaam economisch ondernemen. Wethouder Haverkamp stelde zijn collegecollega’s voor tijdens de opening. Wethouder Klomberg liet een sneak preview zien van één van de inspiratiefilms die de komende tijd worden gedeeld op internet over duurzaamheid in Rheden.

Foto: Studio Rheden

Dhr. Aalbers van het gastbedrijf liet de noodzaak van het hergebruik van afvalstromen zien en wat zijn bedrijf hieraan bijdraagt. Tenslotte hield spreker Dhr. Jaap Bressers zijn indrukwekkende levensverhaal. Dhr. Bressers kan als geen ander mensen inspireren op het gebied van omgaan met veranderingen en dit paste hij toe op het thema duurzaamheid.

Na de sprekers was er gelegenheid om te spreken met vertegenwoordigers van de gemeente Rheden, KVK en de diverse ondernemersverenigingen of om informeel met elkaar in contact te komen.

Foto: Studio Rheden