Verenigingen

Taalklas op de computer

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

RHEDEN – Het Taalhuis Veluwezoom ondersteunt laaggeletterden en zet daar activiteiten voor in, zoals ‘Taalklas op de computer’. De deelnemers oefenen via de computer op hun woordenschat, digitale vaardigheden, luistervaardigheid, uitspraak, grammatica en rekenen.

Kent u mensen in uw directe omgeving of wilt u zelf deelnemen aan de taalklas dan kunt u hen of uzelf opgeven via www.taalhuisveluwezoom.nl. Ook vrijwilligers die hierbij ondersteuning willen bieden kunnen zich aanmelden.

De deelnemers gaan vijftien weken wekelijks actief aan de slag met een programma op de computer, zij oefenen of met een vrijwilliger of in een klein groepje. Het programma heeft een sterke relatie met het dagelijks leven.

Het lesprogramma is zo opgezet dat ook minder of bijna geen digivaardige deelnemers mee kunnen doen. Zowel mensen die Nederlands als moedertaal hebben, als mensen die de Nederlandse taal als tweede taal hebben kunnen zich hiervoor opgeven.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten