Laat je haar knippen voor Stichting Haarwensen

Foto: Omroep Gelderland

VELP – Omroep Gelderland maakt op 12 december in Velp opnames voor twee speciale uitzendingen rondom Kerst. Tijdens deze opnames is er ook een gelegenheid om de haren te laten knippen waarbij gedoneerd haar wordt gebruikt om haarwerken te maken voor kinderen die door medische redenen geen eigen haar meer hebben.

De pruiken van Stichting Haarwensen worden gemaakt van echt haar. Maar het haar moet minimaal 30 centimeter lang zijn.  Door te werken met onbehandeld haar kunnen zij mooie pruiken aan de kinderen schenken.

Samen met Dirk Groeneveld die in Apeldoorn al 16 keer een knipdag heeft georganiseerd zorgt ‘Gelderland Helpt’ dat erop 12 december een kapper klaar staat die gaat knippen voor Stichting Haarwensen, maar daarna natuurlijk iedereen weer een mooie coupe geeft. Aanmelden kan via omroep@gld.nl.