Verenigingen

Laat je haar knippen voor Stichting Haarwensen

Foto: Omroep Gelderland

VELP – Omroep Gelderland maakt op 12 december in Velp opnames voor twee speciale uitzendingen rondom Kerst. Tijdens deze opnames is er ook een gelegenheid om de haren te laten knippen waarbij gedoneerd haar wordt gebruikt om haarwerken te maken voor kinderen die door medische redenen geen eigen haar meer hebben.

De pruiken van Stichting Haarwensen worden gemaakt van echt haar. Maar het haar moet minimaal 30 centimeter lang zijn.  Door te werken met onbehandeld haar kunnen zij mooie pruiken aan de kinderen schenken.

Samen met Dirk Groeneveld die in Apeldoorn al 16 keer een knipdag heeft georganiseerd zorgt ‘Gelderland Helpt’ dat erop 12 december een kapper klaar staat die gaat knippen voor Stichting Haarwensen, maar daarna natuurlijk iedereen weer een mooie coupe geeft. Aanmelden kan via omroep@gld.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten