Verenigingen

Familietheater van Nuffe Tantes in de herfstvakantie

Foto: Theothorne

DIEREN – Kinderen (6+), ouders, grootouders, ooms en tantes… Voor iedereen is er het nodige te beleven aan de familievoorstelling van Nuffe Tantes. Op uitnodiging van Theater RhederArt in Dieren spelen Nuffe Tantes in de herfstvakantie hun voorstelling ‘Eenuf is eenuf!’.

Dat doen ze op woensdagmiddag 17 oktober in de schouwburgzaal van Theothorne in Dieren. De voorstelling begint om 15.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.rhederart.nl.

De voorstelling is bedacht en wordt gespeeld door theatermaaksters Floor van der Poort en Irene Schouten. Dat betekent acteerwerk, vernuftige kostuums, poppen, decors en veel liedjes.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten