Streeknieuws

Oranje Fonds steunt Inloophuis met 60.000 euro

Foto: Pixabay

DIEREN – Het Oranje Fonds ondersteunt het Inloophuis ook de komende jaren met een flinke financiële bijdrage. Daarmee kan het Inloophuis haar activiteiten door ontwikkelen en structureel inbedden. Het Oranje Fonds stelt voor de jaren 2019, 2020 en 2021 bedragen beschikbaar van respectievelijk 23.500, 20.000 en 16.500 euro.

Met steun van andere fondsen, de provincie en de gemeente is onder andere de beroepsmatige ondersteuning die daarbij nodig is tot en met 2021 gewaarborgd.

Het Inloophuis verhuisde vorig jaar naar het verzamelgebouw Het Duynhuis. De organisatie startte in 2017 met recreatieve dagbesteding. Bedoeld voor ouderen en anderen die het prettig vinden elkaar te ontmoeten. Na een aanloopperiode telt het uitgebreide programma-aanbod nu zo’n 130 deelnemers per week.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten