Verenigingen

Weggeefwinkel 4Noppes sluit winkel twee weken

Foto: Google Streetview

DIEREN – Weggeefwinkel 4Noppes houdt vanwege de herfstvakantie 2 weken vakantiesluiting. Op zaterdag 13 en 20 oktober 2018 is de winkel gesloten. U kunt die weken op zaterdag geen spullen uitzoeken of komen brengen. Inbreng van artikelen is alleen mogelijk op afspraak.

Vanaf zaterdag 27 oktober is 4Noppes weer iedere zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur geopend op de Van der Duyn van Maasdamstraat 47 in Dieren.

In de vakantieperiode blijft 4Noppes, een winkel zonder kassa, wel digitaal bereikbaar via de website www.4noppes.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten