FormulierenHulp Rheden opent weer een nieuwe locatie

Foto: Kasper Siebrands

VELP – FormulierenHulp Rheden opent op woensdag 17 oktober de derde locatie in Velp. Wethouder Gea Hofstede zal om 13.30 uur het inloopspreekuur van de FormulierenHulp officieel openen in Buurthuis De Poort.

Iedereen krijgt ze weleens: brieven en formulieren. Alleen is helaas niet iedereen in staat om de inhoud gelijk goed te begrijpen. Vrijwilligers van Humanitas en Schuldhulpmaatje zijn aanwezig en helpen bij het invullen van formulieren of de inhoud van brieven begrijpelijk kunnen uitleggen. Bezoekers kunnen óók terecht voor informatie en praktische hulp bij hun financiële administratie.

Formulierenhulp Velp houdt elke woensdagmiddag van 13:30 tot 15:30 spreekuur in Buurthuis De Poort aan de Heeckerenstraat 201 in Velp.