Verenigingen

Familiewandeling van mierenhoop tot paardenpoep

Foto: Karin Otermann

VELP – IVN Oost-Veluwezoom houdt zondag 21 oktober een familiewandeling door de bossen bij de Zijpenberg bij Velp. De wandeling start om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats de Zijpenberg langs de Beekhuizenseweg ten noorden van Velp.

Tijdens de wandeling zie je hoe de bosmier zijn nest heeft gemaakt, waar de zwijnen een bad nemen en hoor je waarom dode bomen zo belangrijk zijn voor de natuur. En je gaat op zoek naar zwijnenharen en paardenpoep.

De wandeling rond de ruïne Herikhuizen is ongeveer 4 kilometer lang en duurt ongeveer 2 uur. Let op: het gebied is heuvelrijk met ongelijke ondergrond. De wandeling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Kijk voor meer info op www.ivnoostveluwezoom.nl

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten