Verenigingen

Paddenstoelenwandeling op landgoed Rosendael

Foto: Jannie de Jong / IVN Oost-Veluwezoom

ROZENDAAL – Overal zijn nu paddenstoelen te zien in allerlei prachtige kleuren en met bijzondere vormen. Maar waarom groeit de ene paddenstoel bij een boom en weer een andere op een dennenkegel? De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen weet het antwoord en gaat met u op zoek.

Liefhebbers kunnen op vrijdag 19 oktober met hem mee naar landgoed Rosendael. De wandeling start om 14.00 uur bij de ingang/receptie van kasteel Rosendael.

De wandeling duurt ongeveer 2 uur en kost 5 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar betalen de helft en donateurs mogen gratis mee.  Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/activiteiten.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten