Burgemeester van Eert opent jubileumexpositie Boulevard Magenta

Burgemeester Carol van Eert van de gemeente Rheden. Foto: Martin de Jongh

LAAG SOEREN – Burgemeester van Eert opent op zondag 21 oktober om 15.30 uur expositie Boulevard Magenta. Het 5-jarig bestaan wordt gevierd met een expositie van 300 werken.

De schilderschool  is kleinschalig, kundig en gericht op talentontwikkeling van cursisten. Het deelnemers-publiek is overwegend 50+ tot zelf 80+. Al komen er meer en meer jongeren. Deelnemers komen uit de directe omgeving en uit heel Nederland, Belgie en Duitsland.

Ruim 300 schilderijen, miniaturen en iconen zijn dan te bezichtigen. Ook vinden er schilderdemonstraties plaats. De expositie is te vinden op de School voor Ambacht & Kunst in ’t Sprengenhus aan de Harderwijkerweg 25 in Laag Soeren.