Verenigingen

Burgemeester van Eert opent jubileumexpositie Boulevard Magenta

Burgemeester Carol van Eert van de gemeente Rheden. Foto: Martin de Jongh

LAAG SOEREN – Burgemeester van Eert opent op zondag 21 oktober om 15.30 uur expositie Boulevard Magenta. Het 5-jarig bestaan wordt gevierd met een expositie van 300 werken.

De schilderschool  is kleinschalig, kundig en gericht op talentontwikkeling van cursisten. Het deelnemers-publiek is overwegend 50+ tot zelf 80+. Al komen er meer en meer jongeren. Deelnemers komen uit de directe omgeving en uit heel Nederland, Belgie en Duitsland.

Ruim 300 schilderijen, miniaturen en iconen zijn dan te bezichtigen. Ook vinden er schilderdemonstraties plaats. De expositie is te vinden op de School voor Ambacht & Kunst in ’t Sprengenhus aan de Harderwijkerweg 25 in Laag Soeren.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten