Nieuwe workshops ‘Plezier met taal’ in de Bibliotheek Dieren

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

DIEREN – In Bibliotheek Dieren start op maandag 5 november een nieuwe reeks workshops: ‘Plezier met taal’. Drs. Leny Woudstra laat mensen de taal opnieuw ontdekken en op ontspannen wijze spelen met en genieten van taal.

De workshops zijn als reeks, maar ook afzonderlijk te volgen. Ze vinden om de twee weken plaats in de Bibliotheek Dieren, op maandagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur. De kosten om deel te nemen zijn 2,50 per keer.

 In deze tijd van twitter, mail en sms zijn veel mensen gericht op snelle communicatie. Dat is handig, effectief en doelgericht. Naast deze taal is er ook slow-taal, vergelijkbaar met slowfood. Taal waarmee je speelt, waar je van geniet, waar je de tijd voor neemt. Drs. Leny Woudstra laat je op een ontspannen manier creatief aan de slag gaan met taal.