Verenigingen

Grote verkoopdag bij Gelders Geologisch Museum

Foto: Gelders Geologisch Museum Velp

VELP – Als je van stenen, fossielen of mineralen houdt, kan je binnenkort je slag slaan: het Gelders Geologisch Museum in Velp houdt een grote verkoopdag. Op zondag 28 oktober worden van 12.00 tot 17.00 uur bijzondere stukken te koop aangeboden, naast het normale winkelaanbod.

Ook zijn er boeken over geologie verkrijgbaar. De prijzen zijn relatief laag. En wie hier een aankoop doet, steunt het museum en haar doelstellingen.

Het Gelders Geologisch Museum is gratis te bezoeken aan de Parkstraat 32 in Velp. Kijk voor meer info op www.geologischmuseum.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten