Verenigingen

Oratoriumkoor Veluwezoom zingt in dorpskerk van Rheden

Foto: Wikimedia Commons / Michelverbeek

RHEDEN – Oratoriumkoor Veluwezoom verzorgt op zondagmiddag 28 oktober om 15.30 uur, onder leiding van Ab Weegenaar, een concert in de Rhedense Dorpskerk.

Het Oratoriumkoor Veluwezoom – een koor van ca. 65 zangers en inmiddels afkomstig uit de wijde omgeving van Dieren – richt zich op het uitvoeren van oratoria en andere christelijke werken uit het klassieke repertoire van de muziek.

Op het programma van het concert staan werken van ondermeer Thomas Attwoord, Charles Villiers Standford (The Lord is my Shephard), Charles Gounod (O, divine Redeemer), Peter Cornelius, Anton Bruckner (Messe in c), alsook van Joseph Rheinberger (Morgen- en Abendlied), Edward Elgar en Ralph Vaughan Williams. Het laatste onderdeel (Psalm 100) zal deels gezamenlijk met het publiek worden gezongen.

De toegang tot dit concert is vrij. Kijk voor meer info op Dorpskerkrheden.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten