Streeknieuws

Kinderen brengen burgemeester Carol van Eert een ontbijtje

Foto: Studio Rheden

DE STEEG – Kinderen uit groep 6 van basisschool OBS De Kameleon uit Velp gaan  dinsdagochtend samen met hun leraar een ontbijt brengen bij de burgemeester in het gemeentehuis. Met dat gezamenlijk Burgemeestersontbijt geven ze het goede voorbeeld in de week van het Nationaal Schoolontbijt.

Burgemeester Carol van Eert van gemeente Rheden onderstreept hiermee, net als zo’n 275 collega-burgemeesters in het hele land, het belang van een gezond ontbijt.

Aan het eind van het ontbijt betaalt de burgemeester symbolisch voor zijn ontbijt met een donatie aan de stichting Kinderpostzegels, dit jaar het goede doel van Het Nationaal Schoolontbijt.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten