Verenigingen

Rheden vraagt om stemmen voor Amir uit Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN – In april deed Amir uit Dieren mee aan de Rhedense Global Goals Rap Challenge. Hij won en ging naar de landelijke finale. Ook die won hij en nu is Amir in de race voor de Wereldfinale. De gemeente Rheden steunt Amir en roept iedereen op te stemmen door zijn rap.

Stemmen kan op www.youtube.com/globalgoalsrapchallenge door een like te geven.

Amir neemt het in de wereldfinale op tegen rappers uit Bosnië, Uganda en Rwanda. Stemmen kan tot en met maandag 5 november. Dinsdag 6 november wordt de winnaar bekendgemaakt. De internationale winnaar mag samen met de Nederlandse rapper Jermain Brigdewater meedoen in een videoclip.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten