Streeknieuws

Spreekuren bij huurdersvereniging Rheden

Foto: Google Streetview

RHEDEN – Huurdersvereniging Rheden merkt dat steeds meer mensen vragen en klachten hebben over wonen in een huis van Vivare. Vaak wil bewoners dit graag in een persoonlijk gesprek bespreken.

Dit kan op vaste spreekuren, deze zijn op elke 2 e en 4 e dinsdag van de maand van 19.00 tot 20.00 uur op de dr. Schaepmanstraat 17 in Velp. En elke 3 e maandag van de maand in de Ontmoetingskerk aan de Admiraal Helfrichlaan 54 in Dieren van 19.30 tot 20.30 uur.

Een afspraak maken is niet nodig. Het is ook mogelijk om vragen per email te stellen. Kijk hiervoor op de website www.hvr-velp.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten