Verenigingen

Lezing over gezonde voeding in de Bibliotheek Dieren

Foto: Bibliotheek Dieren

DIEREN – Ter gelegenheid van de nationale leescampagne ‘Nederland Leest’ geeft topsporter en schrijfster Janneke van der Meulen op donderdagavond 8 november een lezing over gezonde voeding, wetenschap en sport.

Janneke schreef onder meer het boek ‘Eet win-win, wetenschappelijk onderbouwd’. De lezing is van 19.30 tot 21.30 uur in de Bibliotheek Dieren, die tijdelijk gevestigd is aan de Wilhelminaweg 30.

Janneke gaat ook in op vragen uit het publiek en signeert haar boeken. De bibliotheek zorgt bovendien voor gezonde hapjes en drankjes, geheel in lijn met het thema van de avond. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten