Verenigingen

Gemeente Rheden zoekt pleegouders

Foto: natuurmonumenten

DIEREN – Kinderen moeten gezond, kansrijk en veilig opgroeien. Maar soms kan dit niet in het eigen gezin. Daarom zijn pleeggezinnen nodig. Helaas zijn er niet genoeg gezinnen. Daarom organiseert pleegzorgorganisatie entrea lindenhout op woensdag 14 november een informatieavond in Theothorne in Dieren.

Op deze avond vertelt Entrea Lindenhout wat het inhoudt om pleegouder te zijn. De avond start om 19.30 uur. Aanmelden kan via www.ikwilpleegouderworden.nl.

Tot en met 7 november is er ook een landelijke campagneweek om aandacht te vragen voor pleegkinderen. Kijk voor meer informatie over pleegzorg op www.supergewonemensengezocht.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten