Verenigingen

Historische wandeling op landgoed Biljoen

Foto: Kasper Siebrands

VELP – De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op vrijdag 9 november een wandeling op landgoed Biljoen langs het kasteel met koetshuis, vijvers, beken, parkbos en weiden.

Dan is het ook mogelijk om ook eens achter het kasteel te kijken, op het terrein dat normaal voor publiek is gesloten. Onderweg is er aandacht voor de aanwezige wintervogels, historie en tuinaanleg. Het kasteel zelf zal niet bezocht worden.

De start is om 13.30 uur bij station NS Velp en duurt tot 16.00 uur. De kosten zijn 5 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 2,50 euro. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/activiteiten.

Foto: Ciska van der Genugten

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten