Velpenaren doen mee in aflevering Postcode Loterij

Foto: Pixabay

VELP – Inwoners van postcodegebied 6883 uit Velp hebben een studioplaats gewonnen voor de nieuwe gameshow van de Postcode Loterij op zondag 18 november: “De Weg naar het Miljoen”. De beste Velpenaar uit de eerste ronde gaat samen met de winnaars uit vier andere plaatsen door naar de volgende ronden, waar uiteindelijk wellicht de hoofdprijs van één miljoen euro wacht.

De vijf kandidaten moeten vier ‘werelden’ overwinnen door het juist beantwoorden van meerkeuzevragen over uiteenlopende onderwerpen. In dit visuele spektakel verandert de studio mee met het thema van de vragen, van de Parijse binnenstad via beroemde musea of muziekthema’s naar het parcours van de Olympische Spelen. Degene die dit het best en het snelst doet, kwalificeert zich voor de finale.

Hierin moet weer een aantal werelden met meerkeuzevragen worden overwonnen om uiteindelijk een zo hoog mogelijke geldprijs te kunnen verzilveren. De helft hiervan wordt aan het eind van dit spannende spel verdeeld onder de andere deelnemers uit de wijk van de finalist.

De uitzending van ‘Postcode Loterij De Weg naar het Miljoen’ met daarin de inwoners van Velp is zondag 18 november van 21.30 tot 23.00 uur bij RTL 4 te zien.