Verenigingen

Bokbieravond in het Dorpshuis Spankeren

Foto: Studio Rheden

SPANKEREN – De vrijwilligers van Stichting Dorpshuis Spankeren organiseren op vrijdag 9 november een Bokbieravond. Twee lokale brouwers zijn bereid gevonden de door hen gebrouwen bokbier te presenteren. Het zijn lokale brouwers Jan te Riele van brouwerij Romondt VOF uit Dieren en thuisbrouwer Roland Barink uit Spankeren.

Zij hebben voor het eerst een bokbier gebrouwen. Ook zijn een aantal bokbiertjes van andere merken aanwezig. De bokbieravond wordt gehouden in het dorpshuis in Spankeren vanaf 20.30 uur.

PS; Het drinken van bier is niet noodzakelijk, er is uiteraard een ruime keuze aan wijn en frisdranken. De toegang is gratis. Kijk voor meer info op www.dorpshuis-spankeren.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten