Verenigingen

Ouder-leerling-wisselochtend op Het Rhedens Rozendaal

Foto: Kasper Siebrands

RHEDEN – Het Rhedens Rozendaal organiseert woensdag 14 november van 08.30 tot 12.10 weer een ouder-leerling-wisselochtend. Ouders en verzorgers van leerlingen uit leerjaar 1 mogen die ochtend de plaats van hun zoon of dochter innemen. Dit kan voor één lesuur, een aantal lesuren of gedurende de hele ochtend.

Tijdens deze dag maken ouders op kennis met de dagelijkse schoolpraktijk. Op de ouder-leerling-wisselochtend stap je als ouder letterlijk een dag in de schoenen van je kind. In elke les is één persoon aanwezig: één van beide ouders of de leerling zelf. Er zit dus een mengeling van leerlingen en ouders in de klas.

Na de ouder-leerling-wisselochtend weten ouders een stuk beter hoe het reilt en zeilt op school, bij wie hun kind in de klas zit en waar of met wie hun kind pauzeert. Schoolverhalen waarmee de leerling thuiskomt, krijgen zo een extra dimensie.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten