Verenigingen

Wie wordt de nieuwe Meesterbakker van Innoforte?

Foto: Innoforte

VELP – Heel Innoforte (Biesdel, Oosterwolde, het Lorentzhuis en ‘t Jagthuis) is uitgedaagd om mee te strijden naar de titel van ‘Meesterbakker van Innoforte’. Cliënten, familieleden, vrijwilligers en medewerkers zijn opgeroepen om hun eigen meesterwerken op donderdag 8 november te presenteren aan een deskundige jury.

De taarten worden tussen 14.30 uur en 16.00 uur in ’t Jagthuis gepresenteerd in Grand Café de Brink aan de Hoofdstraat 1 in Velp. De bakkers bakken thuis en werken hun taart eventueel ter plekke af. De bewoners van ’t Jagthuis proeven voor, daarna worden de taarten verdeeld over de vier locaties van Innoforte.

Vrijwilligers
Innoforte kan overigens altijd nog vrijwilligers gebruiken die een handje toesteken. Zij duwen rolstoelen, begeleiden de mensen met rollator, bewaken de veiligheid, delen drankjes en bloemen uit en brengen gezelligheid. Kijk voor meer info op www.innoforte.info.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten