Wie wordt de nieuwe Meesterbakker van Innoforte?

Foto: Innoforte

VELP – Heel Innoforte (Biesdel, Oosterwolde, het Lorentzhuis en ’t Jagthuis) is uitgedaagd om mee te strijden naar de titel van ‘Meesterbakker van Innoforte’. Cliënten, familieleden, vrijwilligers en medewerkers zijn opgeroepen om hun eigen meesterwerken op donderdag 8 november te presenteren aan een deskundige jury.

De taarten worden tussen 14.30 uur en 16.00 uur in ’t Jagthuis gepresenteerd in Grand Café de Brink aan de Hoofdstraat 1 in Velp. De bakkers bakken thuis en werken hun taart eventueel ter plekke af. De bewoners van ’t Jagthuis proeven voor, daarna worden de taarten verdeeld over de vier locaties van Innoforte.

Vrijwilligers
Innoforte kan overigens altijd nog vrijwilligers gebruiken die een handje toesteken. Zij duwen rolstoelen, begeleiden de mensen met rollator, bewaken de veiligheid, delen drankjes en bloemen uit en brengen gezelligheid. Kijk voor meer info op www.innoforte.info.