Leer een drone besturen of maak zelf een hologram

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Tijdens de landelijke Week van de Mediawijsheid (16 t/m 23 november 2018) organiseert de Bibliotheek Veluwezoom creatieve workshops voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar die geïnteresseerd zijn in techniek en de toekomst. In Dieren gaan de workshops over drones besturen en in Velp over hologrammen maken.

De workshops liggen in lijn met de medialessen die de bibliotheek op scholen verzorgt. Met de workshops over drones besturen en hologrammen laat de bibliotheek kinderen vooral de créatieve mogelijkheden die nieuwe media ons bieden ervaren.

De workshop ‘Leer een drone te besturen’ kost 5 euro en is in de Bibliotheek Dieren maandag 19 nov van 15.30 – 18.00 uur. De workshop ‘Maak zelf een hologram’ is wel gratis en wordt gehouden in de Bibliotheek Velp op woensdag 21 nov van 16.00 – 17.30 uur. Kijk voor meer info op www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda.