Verenigingen

Workshop in Bibliotheek Velp over e-mail

Foto: Pixabay

VELP – In Bibliotheek Velp wordt maandagochtend 19 november een workshop ‘Meer doen met e-mail’ gegeven. Je leert onder meer hoe je een automatische handtekening maakt, een bijlage meestuurt, meerdere mensen tegelijk mailt en stel je kunt vragen stellen.

Wil je meedoen? Meld je aan via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda. De kosten voor deelname aan de workshop zijn 15,00 euro.

Contact houden met bekenden gaat gemakkelijk en snel via digitale post: de e-mail. Een tekst typen en verzenden kunnen veel mensen al wel. Maar je mailprogramma biedt veel meer mogelijkheden. In de praktische workshop ‘Meer doen met e-mail’ komen verschillende onderwerpen aan bod en kun je vragen stellen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten