Streeknieuws

Nieuw boek: ‘Nijver Dieren’

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Op 8 november is een uniek boek uit gekomen over ondernemend Dieren. Nijver Dieren is een vervolg op het boek dat in 2003 is verschenen over Dieren Zuid.

Auteurs Frans Nas en Harrie Wegman hadden daarna nog zoveel informatie verzameld over het noordelijke deel van het dorp dat ze het plan hadden opgevat hier ook nog boek van te maken. Dit was een grote klus die Wegman helaas niet kan afmaken, hij is inmiddels overleden.

Met hulp van bestuursleden van de Oudheidkundige Kring Rheden Rozendaal (tevens uitgever van het boek) en een nieuwe co-auteur Walter de Wit is het boek uiteindelijk deze week uitgekomen. Het boek is voor (oud) dierenaren een feest van herkenning.

Foto: Studio Rheden

Het boek kost €17,50 en is verkrijgbaar via www.oudheidkundigekring.nl en o.a. via The Readshop in Dieren.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten