Streeknieuws

Kat Pino maakt het bont, brandweer rukt wéér uit

Foto: Studio Rheden

LAAG-SOEREN – Ze zijn inmiddels goede bekenden van elkaar; de brandweer van Laag-Soeren en Pino de kat. Pino is een ware klimgeit die graag in bomen klimt en vervolgens weigert naar beneden te komen. En zondag was het dus wéér raak.

Pino had zich hoog verschanst in een boom aan de Harderwijkerweg tussen Laag Soeren en Dieren. De brandweer kwam met een hoogwerker opdraven om de kat aan zijn nekvel uit de boom moest trekken.

Het was al de derde keer dat Pino vast zat in een boom. Het is niet duidelijk waarom hij telkens in hoge bomen klimt. De brandweer droeg Pino zondag maar weer over aan de eigenaren, die opnieuw blij waren met de inzet van de brandweer.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten