Verenigingen

De Heeren van Velp zoeken nieuwe voetballers

Foto: Carla Kostelijk

VELP – Sinds een jaar heeft voetbalvereniging VVO uit Velp / Rozendaal een gestaag groeiende groep walking football binnen de club onder de naam ‘Heeren van Velp’. Begonnen werd met 9 spelers. Na een jaar staat de teller al op 21. Maar de voetballers zoeken meer nieuwe leden

Afgelopen week stond in het teken van de presentatie van het nieuwe retro-shirt (met kraag en veter).

Walking football is voetbal in ‘slow motion’ onder leiding van een gekwalificeerde trainer. Spelers van 60 jaar en ouder met een al dan niet glanzend voetbalverleden trachten oude tijden te laten herleven. Belangstelling? Op maandagmiddag vanaf 13.00 uur staat de koffie klaar. Kijk voor meer info op www.vvo.nu.

Foto: Carla Kostelijk

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten