Verenigingen

Oud minister Jeroen Dijsselbloem geeft lezing in Velp

Foto: Pixabay

VELP – Oud minister Jeroen Dijsselbloem geeft komende vrijdag 16 november een lezing om 20 uur in de Grote Kerk aan de Kerkstraat in Velp over de eurocrisis. Dijsselbloem schreef er een persoonlijk boek over. Wat is er misgegaan, en hoe ziet de toekomst van de eurozone eruit? 

‘De Eurocrisis, het verhaal van binnenuit’ is het hoogstpersoonlijke boek van Jeroen Dijsselbloem, waarin hij als voorzitter van de Eurogroep beschrijft hoe een continent jarenlang op de rand van de afgrond balanceerde. En hoe het uiteindelijk gered werd.

Jeroen Dijsselbloem leidde alle besprekingen. Hij haalde soms nachtenlang door, op zoek naar oplossingen. In ‘De eurocrisis’ vertelt hij het verhaal achter de eurocrisis. Waar is het nou echt misgegaan? Hoe is de crisis uiteindelijk tot staan gebracht? En hoe nu verder naar de toekomst van de eurozone?

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten