Streeknieuws

Voortgezet onderwijsscholen presenteren zich in Velp

Foto: Kasper Siebrands

VELP – Basisscholen van de gemeente Rheden en Rozendaal organiseren op woensdag 14 november in samenwerking met Titus Brandsma in Velp een scholenmarkt. Deze scholenmarkt is bedoeld voor alle ouders die kinderen hebben in groep 8 in Velp, Rheden, De Steeg en Rozendaal.

Tijdens drie voorlichtingsrondes kunnen ouders diverse scholen bezoeken. De avond vindt plaats in het gebouw van Astrum College / Titus Brandsma aan de Gruttostraat 10 in Velp vanaf 19.15 uur.

De deelnemende scholen zijn: Arentheem College Thomas a Kempis, Leerpark, Titus Brandsma (inclusief Wereldklas), Beekdal Lyceum, Aeres vmbo Velp (voorheen Groenhorst Velp), Het Rhedens Rozendaal & Dieren (inclusief de Tender), Montessori College, Olympus College (inclusief afd. Jan Ligthart), Stedelijk Gymnasium Arnhem en VMBO ’t Venster.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten