Verenigingen

Herfst in de Weversbergen bij Laag Soeren

Foto: Jannie de Jong / IVN

LAAG SOEREN – IVN Oost-Veluwezoom houdt zondag 18 november een wandeling in de Weversbergen. De wandeling start om 13.00 uur vanaf de parkeerplaats Elsberg/Lange Juffer, aan het einde van de Schaapsallee bij Laag Soeren.

Het gebied van de Weverbergen is een van de stilste gebieden van de Veluwezoom. Naast de stilte kunnen de wandelaars ook genieten van de prachtige herfstkleuren. De wandeling duurt ongeveer drie uur.

Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Kijk voor meer info op www.ivnoostveluwezoom.nl

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten