Streeknieuws

Politie oefent met extreem geweld op Velpse school

Foto: Politie Dieren

VELP – Politie IJsselwaarden, waar Velp, Rheden, Rozendaal, Dieren, Doesburg een onderdeel van zijn, heeft deze week op het terrein van Larenstein in Velp een grote oefening gehouden.

Samen met de Dienst Speciale Interventies (DSI) oefenden ze verschillende scenario’s. In het schoolgebouw van Helicon zaten meerdere ‘verdachten’ die zwaar (vuurwapen)geweld gebruikten. Aan de politie en de DSI de taak om in te grijpen.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten