Verenigingen

‘Ma’ bij Theater RhederArt in Theothorne

Foto: Theothorne

DIEREN Het nieuwe boek van Hugo Borst over zijn dementerende moeder is de basis voor de solovoorstelling ‘Ma’, die op zaterdag 24 november te zien is bij Theater RhederArt in Dieren.

Hoe zorgt een zoon voor zijn moeder, nadat zij altijd voor hem heeft klaar gestaan? Het is een liefdevol portret geworden van een moeder in de woorden van haar zoon, die ook zijn dilemma’s en angsten laat zien. De rol van de zoon wordt vertolkt door Loek Peters.

De voorstelling wordt vanaf 20 uur gespeeld in de schouwburgzaal van Theothorne. Kaarten zijn voor 21,50 euro te bestellen op www.rhederart.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten