Verenigingen

Carnavalsvereniging De Heiknüüters krijgt nieuw prinsenpaar

Prins Rene 1 en prinses Yvonne van carnavalsvereniging De Heiknüüters in Rheden. Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Het nieuwe Prinsenpaar van De Heiknüüters wordt op 17 november bekendgemaakt op de Prinsenavond van carnavalsvereniging De Heiknüüters in Feestburcht ‘Ons Huis’. Om 20.11 uur zal Prins Herman de 2e met Adjudant Martin en hun gevolg de zaal betreden met veel muziek.

Na een optreden van de dansgardes en enkele verassingen zit het jaar voor dit Prinsenpaar erop. “Ze zijn een fantastisch visitekaartje geweest voor De Heiknüüters” aldus de carnavalsvereniging.

Daarna wordt het nieuwe Prinsenpaar gepresenteerd. Na het officiële gedeelte zal het feest losbarsten tot in de kleine uurtjes.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten