Streeknieuws

Frans Duijts presenteert kerstshow in Velp

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

VELP – Over een aantal weken is het zover. Dan zitten we weer met zijn allen bij de kerstboom om samen de meest gezellige tijd van het jaar te vieren. TV Gelderland komt daarom met een speciale kerstshow ‘Kerst vier je samen’.  Deze speciale kerstshow wordt gepresenteerd door zanger Frans Duijts bij Kastanjelaan 13 in Velp.

Tijdens de show worden door Frans Duijts en Sonja Booms wensen in vervulling gebracht en blikt de omroep terug op bijzondere verhalen van het afgelopen jaar. Daarnaast gaan ze ook kerstbomen bij kijkers thuis brengen.

Wie hierbij aanwezig wil zijn kan zich nu aanmelden via www.tvuitje.nl. De uitzending Kerst vier je samen is te zien van maandag 17 december tot en met zondag 23 december om 17.20 uur bij TV Gelderland. De opnamens zijn tussen 9 en 12 december.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten