Frans Duijts presenteert kerstshow in Velp

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

VELP – Over een aantal weken is het zover. Dan zitten we weer met zijn allen bij de kerstboom om samen de meest gezellige tijd van het jaar te vieren. TV Gelderland komt daarom met een speciale kerstshow ‘Kerst vier je samen’.  Deze speciale kerstshow wordt gepresenteerd door zanger Frans Duijts bij Kastanjelaan 13 in Velp.

Tijdens de show worden door Frans Duijts en Sonja Booms wensen in vervulling gebracht en blikt de omroep terug op bijzondere verhalen van het afgelopen jaar. Daarnaast gaan ze ook kerstbomen bij kijkers thuis brengen.

Wie hierbij aanwezig wil zijn kan zich nu aanmelden via www.tvuitje.nl. De uitzending Kerst vier je samen is te zien van maandag 17 december tot en met zondag 23 december om 17.20 uur bij TV Gelderland. De opnamens zijn tussen 9 en 12 december.