Verenigingen

NOS verslaggever Pauline Broekema geeft lezing in Velp

Foto: Pixabay

VELP – Pauline Broekema kennen we als verslaggever van het NOS-Journaal, maar daarnaast is ze schrijfster. Vrijdag 23 november om 20.00 uur vertelt Pauline bij boekhandel Jansen en de Feijter in Velp over het boek “Het uiterste der zee” waaraan ze lang werkte.

Ze gaat in op het verhaal van twee joodse families en zal stilstaan bij het onderzoek dat aan het schrijven vooraf ging.

Felix Meurders in het radioprogramma ‘Spijkers met Koppen: ‘Je hebt vier jaar aan dit prachtige boek gewerkt. Ik heb het in één ruk uitgelezen.’

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten