Verenigingen

Spankeren verwelkomt op 25 november Sinterklaas en zijn pieten

Foto: Martin de Jongh

SPANKEREN – Sinterklaas komt op zondag 25 november om 14:00 uur bij de fietsbrug (hoek Dorpsweg, Kanaalweg) in Spankeren aan. Niet met de boot, maar.. “Oh, kom er eens kijken…..” om te zien hoe de Sint en zijn Pieten Spankeren bereiken.

Burgermeester Carol van Eert van de gemeente Rheden staat klaar om hem daar verwelkomen om vervolgens onder muzikale begeleiding van Muziekvereniging Wilhelmina via de route Dorpsweg, Kerkplantsoen en Loohof naar het Dorpshuis te Spankeren te gaan.

Alle kinderen die in Spankeren wonen of op enigerlei wijze met Spankeren verbonden, zijn uitgenodigd het (gratis) feest bij te wonen en er is voor elk kind een leuke surprise. Kijk voor meer info op www.dorpshuis-spankeren.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten